U Info centru Turističke organizacije Vojvodine održana je konferencija za medije radi svečanog proglašenja pobednika na manifestaciji „Najboljih pet-friendly ugostitelja u 2023. godini". Stručni tim „Pet Travel Advisor“ radi na unapređenju i zaštiti poslovanja hotelijera i ugostitelja koji primaju goste sa kućnim ljubimcima. Jedna od aktivnosti je izbor najboljih u sledećim kategorijama: najbolji pet-friendly smeštaj, kafić/restoran, transport, usluga, lokacija. Po odabiru kandidata od strane stručnog žirija, vršilo se otvoreno glasanje. Na konferenciji je uvodnu reč imao dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam koji se obratio svim prisutnima, nakon čega je reč preuzela Andrea Mladin, direktorka PTA Solutions i predstavnica projekta Pet Travel Advisor koja je uručila nagrade i priznanja za one najbolje. Turistička organizacija Vojvodine dobila je specijalno priznanje za podršku razvoja pet friendly turizma.